Naar homepage
OMG

McDonalds-medewerkster wordt vandaag 100, maar wil nog niet met pensioen

foto: Good Morning America
  1. Newschevron right
  2. McDonalds-medewerkster wordt vandaag 100, maar wil nog niet met pensioen

De Amerikaanse Ruthie werkt al vijftig (!) jaar bij McDonald's. Vandaag viert ze haar honderdste verjaardag, maar ze is nog lang niet van plan om met pensioen te gaan. Ze vindt het werk veel te leuk, zo vertelt ze aan Good Morning America. "Leeftijd is maar een getal."

Strijder

Ruthie is ongetwijfeld de vrolijkste medewerker van het fastfoodfiliaal in Pittsburgh. Toen ze op haar vijftigste weduwe werd, is ze daar begonnen met met werken en vervolgens nooit meer gestopt. Ze is sowieso nog erg actief, zo ging ze voor de pandemie vier keer per week uit dansen. Ze houdt van het contact met de klanten en - zo zegt ze eerlijk - van de pay days die het werk oplevert. "Het betaalt mijn rekeningen en dat is fijn. Ik heb nooit veel geld gehad, maar ik had altijd genoeg."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speciale brievenbus

Dankzij haar good vibes en vriendelijke glimlach is Ruthie erg populair in de omgeving. Door de coronamaatregelen mist ze de momenteel de gezelligheid met haar collega's en klanten, maar gelukkig weten die haar op een andere manier te bereiken. Ruthie ontvangt namelijk ieder jaar zoveel verjaardagskaarten, dat het filiaal waar ze werkt inmiddels maar een speciale brievenbus buiten heeft gezet waarin mensen hun boodschap voor haar achter kunnen laten.

foto: Good Morning America

Ster advertentie
Ster advertentie