OMG

Moeder is veroordeeld tot 78-jaar cel na verdoven en neerschieten van eigen kinderen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Moeder is veroordeeld tot 78-jaar cel na verdoven en neerschieten van eigen kinderen

Een 38-jarige moeder uit Amerika is veroordeeld tot 78 jaar cel vanwege de moord op haar twee dochters van vijf en vijftien jaar oud. In 2018 gaf de moeder haar kinderen snoep dat slaapmiddel bevatte en schoot hen in bed neer.

Neergeschoten in bed

De vrouw uit Noord-Virginia gaf haar kinderen zure gummy beertjes die melatonine bevatten en bracht haar dochters naar bed. Vervolgens richtte ze de loop van een geweer op hen en haalde ze de trekker over. Haar jongste dochtertje Brooklynn (5) was op slag dood. Haar zusje Sharon Castro (15) raakte zwaargewond, maar was nog in staat om de hulpdiensten te bellen.

Terwijl de noodcentrale de hulpdiensten inschakelden, klonk aan de andere kant van de lijn de doodstrijd van het tienermeisje. De opname van het telefoontje werd tijdens het proces, die twee weken duurde, laten horen aan de juryleden. De juryleden ervaarde dit zodanig als traumatisch, dat ze na het horen hiervan vroegen om traumatherapie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rechtszaak

De moeder vertelde tijdens de rechtszaak dat ze ook van plan was om een einde aan haar eigen leven te maken. De reden hiervoor was dat zij en haar ex-man een langdurig geschil hadden over de voogdij van de kinderen, dat ze had verloren. De vader zat tijdens de rechtszaak ergens waar hij zijn ex-vrouw niet kon zien. Het was te pijnlijk voor hem om haar ├╝berhaupt al te horen spreken, laat staan om haar in haar ogen aan te kijken. "Ik wist wel dat ze vijandige gevoelens jegens mij had, maar ik heb je nooit voorgesteld dat ze onze meisjes zoiets aan zou kunnen doen."

Ster advertentie
Ster advertentie