OMG

Video van man die in trein kaassouflés frituurt met zijn airfryer gaat viral

foto: Omroep Brabantfoto: Omroep Brabant
  1. Newschevron right
  2. Video van man die in trein kaassouflés frituurt met zijn airfryer gaat viral

Als je regelmatig met de trein reist, heb je waarschijnlijk heel wat opmerkelijke treinreizigers voorbij zien komen. Maar heb je ook wel eens iemand gezien die zijn airfryer meenam in de trein om kaassouflés te maken? Waarschijnlijk niet. Toch is dat precies wat er dinsdagmiddag gebeurde, zo is te zien in een video die momenteel viral gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frituren

De video, die werd gedeeld door Omroep Brabant, werd gemaakt tijdens het spitsuur op een treinreis van Dordrecht naar Tilburg. Daar had stak man midden in een volle coupé zijn airfryer in het stopcontact om vervolgens kaassouflés te gaan frituren.

“Ik was bijna thuis, dus ik zat muziek te luisteren en was een beetje verdwaald in mijn gedachten. Maar toen rook ik opeens iets raars. Ik rook frituur. Ik keek op en zag wat mensen glimlachen", vertelt Corrado Francke, een oud-stagiair van Omroep Brabant aan de omroep. “Ik wist niet wat ik zag. Veel reizigers keken ongemakkelijk om zich heen, maar ze vonden het ook duidelijk vermakelijk. Maar ja, die man die keek alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij zat ook echt van die kaassoufflé te genieten.”

Reacties

Inmiddels heeft de opmerkelijke video al duizenden views en reacties. "Scheelt ook weer energiekosten thuis", zegt iemand in de comments. Maar er zijn ook mensen die twijfelen of dit wel echt is. Zo zouden de stopcontacten in de trein niet sterk genoeg zijn om genoeg stroom te leveren aan een airfryer. De NS heeft echter gereageerd dat het stopcontact waarschijnlijk wél gewerkt heeft. "Ik kan het niet echt aanraden, een snack kan je beter halen bij een Smullers bijvoorbeeld, maar als dit niet werkte was het ook niet echt nieuwswaardig denk ik"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie