OMG

Verzorgingstehuis biedt excuses aan voor het huren van strippers voor bewoners

foto: Twitter: @TaiwanNews886
  1. Newschevron right
  2. Verzorgingstehuis biedt excuses aan voor het huren van strippers voor bewoners

Een verzorgingstehuis in Taiwan biedt hun excuses aan voor het huren van strippers voor hun bewoners. Op beelden die op social media rondgaan is te zien hoe schaars geklede strippers de senioren, waarvan velen in een rolstoel zitten, entertainen door intiem voor ze te dansen en ze te kussen. De instelling laat in een reactie weten spijt te hebben van het organiseren van de 'groepsactiviteit'.

Mid-Autumn Festival

Het verzorgingstehuis Taouan Veterans Home organiseerde de activiteit om het Mid-Autumn Festival te vieren. Het Mid-Autumn Festival, ook wel bekend als het Moon Festival, is een traditioneel festival dat wordt gevierd in de Chinese cultuur en staat in het teken van de start van het tarwe- en rijstoogstenseizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van borsten naar geslachtsdeel

Een van de bewoners filmde de groepsactiviteit en uploadde de beelden op social media. Het duurde niet lang voordat de video viraal ging. Op de beelden is te zien dat een stripper voor de bewoners op de grond gaat liggen met haar benen in de lucht. Vervolgens geeft ze een bewoner, die in zijn rolstoel geparkeerd staat, een lapdance.

Nadat de danseres uitdagend met haar boezem tegen het gezicht van de man staat te dansen, legt de bewoner zijn handen op haar borsten. Terwijl er muziek op de achtergrond klinkt, wordt die actie luid toegejuicht en aangemoedigd door de medewerkers van het verzorgingstehuis. De dame pakt vervolgens de arm van de man vast en begeleid zijn hand vanaf haar borsten over haar lichaam naar haar geslachtsdeel. Ze sluit de sessie af door de man een kus bovenop zijn hoofd te geven.

'Het spijt ons'

De door de staat gerunde instelling voor gepensioneerd legerpersoneel kwam na de virale video zwaar onder vuur te liggen. In een reactie aan Liberty Times Net liet de faciliteit weten de situatie op voorhand verkeerd ingeschat te hebben. "De bedoeling van het evenement was om bewoners te vermaken en gelukkig te maken. Het spijt ons enorm voor de situatie die we hebben veroorzaakt."

Een woordvoerder van het verzorgingstehuis zei verder dat bepaalde bewegingen van de danseressen "te enthousiast en te intiem" waren en dat ze zich beseffen dat ze "voorzichtiger" moeten zijn bij het plannen van toekomstige evenementen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie