OMG

Man voorziet make-up tutorial van echtgenote van hilarisch commentaar

foto: YouTube: Beauty By a Bell
  1. Newschevron right
  2. Man voorziet make-up tutorial van echtgenote van hilarisch commentaar

Brent Gibbs is door zijn echtgenote Crystal gevraagd om een van haar make-up tutorials te voorzien van commentaar. Hij mocht echt zeggen wat hij dacht en dat heeft hilarische gevolgen voor de video. Brent omschrijft iedere stap precies zoals hij het ziet vanuit het oogpunt van een man die er niets vanaf weet, met stukjes commentaar zoals: "Ze pakt eerst een fles van iets wat lijkt op make-up en een sponzen buttplug."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dubbele onderkin

De man van Crystal weet niet precies wat ze gebruikt, maar wel dat het aardig wat kan kosten: "Bam! Meer dure shit die we niet kunnen veroorloven. Ik voel het bedrag op mijn bankrekening al lager worden." Natuurlijk zoekt Brent ook stiekem naar een middeltje dat bij hem van pas kan komen. En die lijkt hij te hebben gevonden bij de kwast waarmee ze haar jukbeenderen doet: "Ik vraag mij af of dit mij zou helpen bij het verstoppen van mijn klote dubbele onderkin."

Mishandeld?

Brent doet zijn uiterste best om alles te begrijpen, maar de meeste handelingen blijven voor hem onbegrijpelijk. Vooral als Crystal rond haar ogen begint te kleuren: "Het lijkt wel alsof ze zwaar mishandeld is." Even later is Crystal volgens hem veranderd in iets anders: "Nu lijkt het alsof een circusolifant haar van meters hoog heeft laten vallen."

Waarom doe je dit?

Uiteindelijk begrijpt Brent niet waar ze het allemaal voor doet: "Na dit allemaal gaat ze haar gezicht wassen en naar bed, omdat wij ouders zijn en geen leven hebben." Daarnaast heeft hij eerder in de video ook al een conclusie getrokken: "Na aandachtig te hebben opgelet denk ik dat haar doel is om alle natuurlijke menselijke huid weg te werken."

Brent

En dit is Brent als zijn vrouw even niet thuis is:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie