OMG

Vrouw smokkelt rum-cola ziekenhuis in om stervende vader laatste drankje te geven

foto: TikTok: @penface
  1. Newschevron right
  2. Vrouw smokkelt rum-cola ziekenhuis in om stervende vader laatste drankje te geven

TikTokker Pennelope Ann heeft een video gedeeld waarin ze een laatste drankje drinkt met haar terminaal zieke vader. Ze smokkelde zijn favoriete drankje, een rum-cola, het ziekenhuis in en voerde hem met een spuit. Haar vader leek blij te zijn met zijn afscheidsdrankje.

Rum meegebracht

In de virale TikTok-video is te zien hoe Pennelope een blikje rum-cola openmaakt en het via een spuit aan haar vader toedient. "Ik ben voorbereid op het afscheid", zegt ze in de video. "Ik geef hem even een voorproefje." Pennelope's moeder legt vervolgens uit dat ze Pennelope's vader zijn laatste drankje gaan geven. "We hebben rum voor je meegebracht", zegt mevrouw Ann. "We gaan het in een spuit doen en het in je mond stoppen."

Nadat Pennelope een hoeveelheid van het drankje aan haar vader voert, vraagt ze hem of het lekker smaakt. In de video is te zien dat haar vader knikt om haar vraag te bevestigen, waarna de twee dames in de lach schieten. "Hell yeah!", reageerde Pennelope.

'Laatste drankje met papa'

De TikTok-video is in een aantal dagen al bijna twee miljoen keer bekeken, met duizenden reacties waarin mensen hun condoleances en liefde betuigen aan de familie van Pennelope. "Een laatste drankje met papa voordat zijn geest terugkeerde naar het universum. Totdat we elkaar weer kruisen. Ik hou van je", schreef ze bij de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dankbaar

Pennelope's vader was gediagnosticeerd met een chronische longziekte die zijn ademhaling beïnvloedde. Dat vertelt ze in een latere video, waarin ze ook de mensen bedankt die hun steun aan haar familie betuigd hebben.

Ook reageert ze op mensen die kritiek leverden en zich afvroegen waarom ze haar laatste momenten met haar vader op social media deelde. "Ik koester het bijzondere moment en wilde het graag delen met de wereld. De clip van 27 seconden is onderdeel van een opname van 15 minuten. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik mijn telefoon heb neergezet en onze laatste momenten samen heb vastgelegd. Zo kan ik altijd terugkijken naar ons afscheid en mijn hart vullen met liefde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie