OMG

Meisje (5) bestelt voor duizenden dollars aan spullen via telefoon van haar moeder

foto: CNN
  1. Newschevron right
  2. Meisje (5) bestelt voor duizenden dollars aan spullen via telefoon van haar moeder

De Amerikaanse Jessica Nunes zal in het vervolg niet snel meer haar telefoon aan haar dochter geven. De vrouw werd deze week onaangenaam verrast door een reeks aan Amazon-pakketjes. Haar dochter Lila van 5 bleek voor meer dan 3000 dollar aan spullen te hebben besteld via de telefoon van haar moeder. ''Ik wilde een motor'', zegt het 5-jarige meisje tegen nieuwszender CNN.

Dochter Lila

Er werden onder meer tien (kinder)motoren - vijf blauwe en vijf roze - en een jeep bezorgd bij de familie uit Massachusetts. Jessica Nunes had geen idee waar al deze spullen ineens vandaan kwamen. Toen ze het voorlegde aan haar dochter Lila, bleek dat zij het allemaal had besteld. In een interview met CNN vertelt Lila waarom ze dit deed. ''Ik wilde die dingen gewoon'', aldus het meisje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spullen terugsturen

Het bestellen gebeurde onderweg in de auto. Lila kreeg de telefoon van haar moeder zodat zij een spelletje kon spelen. In die tijd heeft ze alle spullen via Amazon besteld. ''Ik heb opgezocht wanneer de bestelling geplaatst is, en dat was toen. Dus hier is geen sprake van fraude. Ze heeft dat allemaal echt zelf besteld'', aldus Nunes. Normaal gesproken kunnen de spullen niet geannuleerd worden, maar Jessica nam snel contact op met de webshop om de situatie uit te leggen. Het bedrijf neemt gelukkig alle spullen terug.

Lila's moeder ziet het als een leermoment en wil haar dochter dan ook geen straf geven. ''Ik heb haar verteld dat als ze zich goed gedraagt en wat klusjes in huis doet, we haar misschien een fiets kunnen geven'', aldus Nunes.

Ster advertentie
Ster advertentie