OMG

Man graaft tunnel naar huis van andere vrouw en wordt betrapt

foto: Pexels: Martin Brechtl
  1. Newschevron right
  2. Man graaft tunnel naar huis van andere vrouw en wordt betrapt

Als je over Mexico en tunnels praat, heb je het vaak over drugstunnels. De getrouwde Alberto uit Tijuana heeft laten zien dat tunnels ook op een andere manier kunnen worden gebruikt. Hij had namelijk jarenlang een affaire met Pamela en om elkaar in het geheim te kunnen ontmoeten besloot hij een El Chapo-achtige tunnel te graven vanuit zijn huis naar dat van haar.

Betrapt

De affaire ging een hele tijd goed, totdat Pamela's man Jorge de twee betrapte nadat hij op een dag eerder thuiskwam van werk. Alberto probeerde te vluchten en verdween achter de bank. Jorge ontdekte dat daar de ingang lag van de tunnel die Alberto jarenlang had gebruikt om tijd met zijn vrouw door te brengen. Hij besloot de achtervolging in te zetten en ging de tunnel in die eindigde in Alberto's huis.

Alberto smeekte Jorge om niks tegen eigen zijn vrouw te vertellen, die boven lag te slapen. Zij wist namelijk ook niks van de affaire af. Hier had Jorge geen boodschap aan waarna de twee met elkaar op de vuist gingen. Uiteindelijk heeft de politie beide mannen uit elkaar gehaald en hebben ze Alberto tijdelijk onderdak gegeven zodat de situatie niet zou escaleren.

Op social media doken foto's op van de ingang van de tunnel. Het is niet duidelijk hoelang de tunnel precies was, maar het lijkt er in ieder geval wel op dat Alberto zijn vaardigheden als metselaar goed heeft benut.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie