OMG

Eerste date loopt compleet in de soep: vrouw neemt 23 familieleden mee

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Eerste date loopt compleet in de soep: vrouw neemt 23 familieleden mee

Sommige mensen kiezen bij hun eerste date voor een diner voor twee. Een vrouw uit China dacht daar duidelijk anders over: het leek haar een goed idee om 23 familieleden mee te nemen op haar eerste date om zo de gulheid van de man in kwestie te testen. Ze hoopte namelijk dat hij gul genoeg zou zijn om voor iedereen te betalen. Achteraf gezien was dat misschien niet zo'n goed idee.

Betalen

Vóór de date bood de man nog aan om het diner te betalen, ervan uitgaande dat het een romantisch diner voor twee zou worden. Hij had natuurlijk nooit gedacht dat zijn date 23 familieleden mee zou nemen. Toen hij na het diner de rekening onder zijn neus geschoven kreeg, schrok hij zich kapot en sloeg op de vlucht. De vrouw bleef verbaasd achter en moest meer dan 2.500 euro aftikken.

Uiteindelijk zijn de twee er tóch samen uitgekomen. De man heeft zijn deel van het eten betaald en de vrouw moest de rest van de rekening met haar familie delen.

Reacties

Het verhaal van deze opvallende date startte opnieuw de discussie op social media over wie moet betalen bij een date. Op Twitter zegt iemand: "De man moet betalen uit fatsoen, maar om 23 mensen mee te nemen is onacceptabel." Iemand anders zei: "Dat is karma. De verwachting dat de man betaalt, is sowieso echt niet meer van deze tijd."

foto: Twitter: William Bennett

Ster advertentie
Ster advertentie