OMG

Man geeft 88-jarige vrouw zijn plek in de eerste klas

  1. Newschevron right
  2. Man geeft 88-jarige vrouw zijn plek in de eerste klas

Een lieve actie op een vlucht van Virgin Airways naar New York. Een 88-jarige vrouw beleefde de vlucht van haar leven toen ze met een man die first class zat van plek mocht ruilen. Stewardess Leah Amy deelde het verhaal op haar Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

leukste passagiers

"Op de honderden vluchten waar ik heb gewerkt, had ik het genoegen om te zorgen voor voetballers, topmodellen en Hollywoodsterren, maar laat me je vertellen over mijn twee leukste passagiers ooit!", schrijft Leah. "Jack en zijn familie kochten twee zitplaatsen in de eerste klas op een vlucht terug naar New York. Maar toen hij aan boord kwam, zag hij Violet in economy class zitten en ruilde hij van plek met haar."

Droom

De 88-jarige Violet was onderweg naar New York om haar dochter op te zoeken. Ze had er altijd al van gedroomd om een keertje first class te zitten en Jack wilde die droom wel laten uitkomen. "Je had haar gezicht moeten zien, toen ik haar instopte in bed na het diner. Ze zei dat haar dochter haar nooit zou geloven en ze wilde een selfie om het te bewijzen."

Natuurlijk wilde de stewardess die foto wel maken, alleen was het moeilijk om ze aan Violet, die geen smartphone of email heeft, te geven. Leah laat via Facebook weten de foto's alsnog opgestuurd te hebben. Ze heeft ze afgedrukt en opgestuurd via de ouderwetse post.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie