OMG

Australische vrouw geeft godsvermogen uit na fout van cryptoplatform

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Australische vrouw geeft godsvermogen uit na fout van cryptoplatform

Een crypto exchange platform maakte een ongelofelijke fout door 10,4 miljoen dollar over te maken naar een Australische vrouw, die eigenlijk 100 dollar had moeten ontvangen. Op dat moment heb je twee soorten mensen: mensen die het bedrijf op de hoogte stellen van de fout, of mensen die gaan leven als multimiljonair. Thevamanogari Manivel koos voor dat laatste.

Multimiljonair

Vanaf het eerste moment begon Manivel met geld te smijten. Ze gaf het niet alleen uit aan zichzelf, maar deelde juist ook veel met familieleden. Zo maakte ze miljoenen over naar haar dochter en ook haar zus kreeg een enorm bedrag. Voor zichzelf kocht Manivel een villa van 1,35 miljoen dollar met een ingebouwde sportschool en thuisbioscoop.

7 maanden

Uiteindelijk duurde het sprookje, helaas voor Manivel, slechts zeven maanden. Na een routinecontrole van het cryptobedrijf werd de enorme fout ontdekt en in februari werden er al juridische stappen ondernomen tegen de vrouw. De rechter stelde het cryptobedrijf in het gelijk, waardoor de vrouw alles terug moet betalen plus een rente van zo'n 30.000 dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie