OMG

Deze chick wil vrouwelijke Arnold Schwarzenegger worden

foto: Instagram Erika Danková
  1. Newschevron right
  2. Deze chick wil vrouwelijke Arnold Schwarzenegger worden

Eerlijk, je kan ook overdrijven hoor. Er is maar één Arnold Schwarzenegger en nu is er een Slowaakse chick die zegt dat ze hem wil worden. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de zin van bodybuilding. Goed, ieder z'n ding. Ze heet Erika Danková en heeft haar lichaam omgetoverd tot één blok spieren.

chubby

Trainen, trainen en nog eens trainen is wat de 21-jarige Erika doet. Niet zomaar, want deze fanatieke houding komt natuurlijk wel ergens vandaan. Door haters werd haar vroeger altijd wijsgemaakt hoe chubby ze wel niet was. Inmiddels kan deze warrior princess ruim 360 kg aan tijdens een paar setjes leg press in de gym. Wejooow!

voor mannen?

Er was een tijd dat Erika het idee had dat alleen mannen konden bodybuilden. Inmiddels weet ze beter en doet zelfs mee aan wedstrijden. Tijdens haar allereerste competitie ever werd Erika derde en kwalificeerde zich ook nog voor de Woman's Physique Division.

Goals

De jonge vrouw woont inmiddels in het land waar groot dromen kan en mag: Amerika. Daar probeert ze van haar droom werkelijkheid te maken. Dus, werk aan de winkel. Zo lift ze zes dagen in de week en doet daarnaast nog een beetje cardio.

Ster advertentie
Ster advertentie