OMG

Cheng Wing (21) verdient duizenden euro's per week door scheten te verkopen

foto: Instagram: @kiaraakitty
  1. Newschevron right
  2. Cheng Wing (21) verdient duizenden euro's per week door scheten te verkopen

Cheng Wing Yee, ook wel bekend als influencer Kiaraakitty, verdient duizenden euro's per week met het verkopen van haar scheten. De 21-jarige vrouw bewaart haar windjes in een potje die ze voor 300 dollar per stuk aanbiedt.

Scheten verkopen

Hoewel de meeste mensen er misschien juist geld voor over hebben om geen scheten van hun partner te hoeven ruiken, bewijst Cheng Wing dat je darmgassen ook veel geld kunnen opleveren. Zo zijn er genoeg mensen die geïnteresseerd zijn in haar scheten. De influencer uit Singapore is vooral bekend van haar OnlyFans-video's en heeft inmiddels meer dan 235.000 volgers op Instagram.

foto: Instagram: @kiaraakitty

Cheng Wing verdient duizenden euro's door scheten te verkopen

Money, Money, Money

Op haar website biedt Cheng Wing diverse bijzondere producten aan, waaronder dus haar scheten in een potje. In de productbeschrijving staat het volgende: "Ben je benieuwd hoe jouw favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? Je hoeft het je niet meer in te beelden, want je kunt nu ook daadwerkelijk je nieuwsgierigheid voeden." De vraag naar haar darmgassen is zo hoog dat het product momenteel is uitverkocht.

Volgens Unilad verdient Cheng Wing "duizenden euro's per week" aan haar scheten. Daarnaast biedt ze op haar website ook gebruikte lingerie, bikini's en gedragen kousen aan. Het duurste product op haar website is een potje met badwater waar ze in heeft gelegen. Voor een minimale hoeveelheid van de vloeistof met haar lichaamsgeur betaal je al snel zo'n 500 dollar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In het ziekenhuis beland

Hoewel je zou denken dat de branche waarin Cheng Wing zich begeeft ongelooflijk niche is, is ze niet de eerste persoon die geld verdient door haar scheten te verkopen. Zo schreven we eerder over Stephanie Matto, die maar liefst 45.000 dollar per week verdiende met haar 'side hustle'. Het harde werk van de fartrepeneur zorgde er echter voor dat haar lichaam de productie van haar darmgassen niet kon bijbenen. De 31-jarige Stephanie produceerde namelijk tot wel vijftig potjes aan scheten per week en belandde uiteindelijk met een maagaandoening in het ziekenhuis.

Ster advertentie
Ster advertentie