OMG

Man komt erachter dat zijn online vriendin eigenlijk zijn huisgenote is

foto: Instagram: coach_supa_mario
  1. Newschevron right
  2. Man komt erachter dat zijn online vriendin eigenlijk zijn huisgenote is

In het MTV-programma Catfish komen vaak de raarste verhalen over fake girlfriends en boyfriends aan bod. Zo ook in een nieuwe aflevering van de Britse editie. Daarin kwam een jongen er namelijk achter dat de vriendin met wie hij al acht maanden een online relatie had, eigenlijk zijn huisgenote was.

Hannah

Mario, die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt, maar tegenwoordig in Londen woont, had zijn vriendin ontmoet via een datingapp. Hij voelde al snel een klik met de vrouw die zichzelf Hannah noemde.

De twee praatten elke dag met elkaar via de app, maar elke keer als Mario haar vroeg om een keer te bellen, had ze een excuus klaar. Bij sommigen zouden dan al de alarmbellen afgaan, maar niet bij Mario. Ook dat ze nooit wilde afspreken - ondanks dat ze claimde in Londen te wonen - vond hij niet meteen raar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Catfish

Maar na een paar maanden voelde hij toch wel dat er iets niet klopte en dus schakelde hij MTV Catfish UK in om deze zaak te onderzoeken. En toen namen dingen een bizarre wending.

Al snel kwam het Catfish-team erachter dat de foto's van 'Hannah' niet van haar waren, maar van een vrouw uit Nieuw-Zeeland die geen idee had dat haar foto's werden gebruikt door iemand anders. Toen Mario daarachter kwam voelde hij zich flink in de maling genomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huisgenote

Het werd allemaal pas echt bizar, toen 'Hannah' akkoord ging om af te spreken in een park met Mario, die al van tevoren had gezegd dat het programma Catfish bij de zaak betrokken was. Het bleek toen namelijk dat 'Hannah' eigenlijk zijn huisgenote, zakenpartner en voormalig friend with benefits is. Dat had Mario totaal niet zien aankomen.

Onbeantwoorde liefde

Courtney, zoals de vrouw eigenlijk heet, biechtte op helemaal verliefd te zijn op Mario. Daarom had ze zich voorgedaan als iemand anders, zodat ze kon zien hoe het was om zijn vriendin te zijn. Helaas bleven Courtneys gevoelens uiteindelijk onbeantwoord, want Mario zag een relatie met haar niet zitten.

Aan het einde van het programma is te zien dat Mario en Courtney uiteindelijk wel vrienden zijn gebleven. Ook wonen ze nog steeds samen.

Ster advertentie
Ster advertentie