OMG

60-jarige man lag wekenlang dood in huis, buurman trok aan de bel na stank

foto: Ter illustratie: ANP
  1. Newschevron right
  2. 60-jarige man lag wekenlang dood in huis, buurman trok aan de bel na stank

Een 60-jarige man uit Waalre is vandaag dood in zijn woning aangetroffen. De flateigenaar schakelde de hulpdiensten in nadat hij door een bewoner gewezen werd op stank en vliegen op het balkon voor de woning.

Sinds eind juli niet gezien

Een buurman vertelde aan het AD dat hij de man sinds eind juli niet meer had gezien. Hij ging er vanuit dat de man in het ziekenhuis was opgenomen, omdat hij ziek was en problemen had met zijn lever. Daarnaast dronk hij ook veel alcohol.

De man woonde op de eerste etage en was volgens omwonenden erg op zichzelf. Hij kwam buiten om zijn afval weg te brengen en naar de supermarkt te gaan. Toen de buurman merkte dat het begon te stinken rondom het appartement van de overleden man, lichtte hij de flateigenaar in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoogwerker ingezet

De hulpdiensten klommen met behulp van een hoogwerker via het balkon de woning in. Nadat de deur geforceerd werd geopend, trof de brandweer het levenloze lichaam van de man aan in het appartement.

De buurman, die anoniem wil blijven, vertelt dat de man vrijwel nooit bezoek kreeg van mensen. "Het is hartstikke triest dat er geen vrienden of familie langskwamen, terwijl ze wisten dat hij ziek was." Ook zou er tussen de bewoners van het appartementencomplex onderling weinig contact zijn.

Natuurlijke dood

Volgens de politie is de man op natuurlijke wijze gestorven en gaat het niet om een misdrijf. De politie zal om die reden geen verder onderzoek doen.

Ster advertentie
Ster advertentie