OMG

Koningin Máxima schrikt van ongepaste opmerking in Zoom-meeting

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Koningin Máxima schrikt van ongepaste opmerking in Zoom-meeting

Dat sommigen het thuiswerken en de digitale meetings een beetje zat zijn, is begrijpelijk. Alleen is het op sommige momenten wel handig om je frustraties voor je te houden. Eén van de toeschouwers van de online conferentie van Fempower Your Growth, een organisatie voor vrouwelijke ondernemers, lukte dit niet. Terwijl Máxima te gast was, maakte ze een grove opmerking over de beeldkwaliteit.

Beter beeld

Fempower Your Growth organiseerde de online conferentie voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens het verwelkomen van koningin Máxima werd de woordvoerster brutaal onderbroken. ''Kan het dan ook beter beeld worden? Of blijft het dit kutbeeld?'', hoorde je iemand in de Zoom-call zeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses

De koningin keek geschrokken op en is er even stil van. ''Het was niet hier in de zaal, maar wie dit wel zei?'', reageerde de woordvoerster, die duidelijk verbijsterd was na het horen van de reactie. ''Oké, ik ga maar gewoon door. Excuses majesteit.'' Ook Máxima wist even niet waar ze het moest zoeken en gooide als 'ik weet niet hoe te reageren'-reactie haar handen vragend in de lucht.

Ster advertentie
Ster advertentie