OMG

Vernoem een kakkerlak naar je ex op Valentijnsdag

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vernoem een kakkerlak naar je ex op Valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur. Voor sommigen een dag vol romantiek, voor anderen een dag waarop je herinnerd wordt aan je ex. Misschien heb je nog lichte wraakgevoelens, in dat geval heeft een Amerikaanse dierentuin wellicht een oplossing voor je. De San Antonio Zoo biedt aan om een kakkerlak te vernoemen naar je ex-lover, die wordt dan vervolgens op 14 februari gevoerd aan een van de dierentuindieren. Voor slechts 5 dollar belandt je 'kakkerlex' op het bord van een vogel of een reptieltje. Hmm!

Facebook livestream

Pak de popcorn er maar alvast bij. De dierentuin zendt de voedersessie die dag namelijk live uit op Facebook, je hoeft dus niks te missen. Ook krijg je een heus certificaat opgestuurd. Die kan je aan je muur hangen zodat je nooit zult vergeten dat er een kakkerlak bestond met de naam van je ex.

Ingevroren rat

Mochten jij en je ex-lover nou echt met bad vibes uit elkaar zijn gegaan, dan is er nog een andere optie: voor 25 dollar kan je een ingevroren rat naar hem of haar vernoemen. Deze wordt dan gevoerd aan 'de koning van alle reptielen': de komodovaraan. Er is ook een vegetarische mogelijkheid: je kan de dieren een kropje sla voeren met de naam van je ex. Het geld dat wordt opgehaald met de actie gaat naar een nieuw verblijf voor de jaguars.

Alleen voornamen

Je ex wordt niet helemaal voor de leeuwen gegooid: de dierentuin gebruikt vanwege privacy redenen alleen maar voornamen. Afgelopen weekend plaatsten ze al een top 5 op hun Facebook, de naam 'Donald' prijkte fier bovenaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie