FunX Rotterdam

Politie betrapt jongen (17) die verkering wilde vragen met graffiti

foto: Facebook: Politie Lek en Merwede
  1. Newschevron right
  2. Politie betrapt jongen (17) die verkering wilde vragen met graffiti

De 17-jarige Fabian uit Gorinchem zal nooit meer vergeten wat het gekste is dat hij ooit voor Valentijnsdag heeft gedaan. Hij mag het binnenkort ook bij Bureau HALT gaan uitleggen, omdat de politie hem betrapte terwijl hij die illegale act uitvoerde.

"Wil je mijn vriendin zijn"

Fabian kwam op het verrassende idee om het meisje dat hij leuk vindt met graffiti te vragen of ze zijn valentijn wilde zijn. Hij maakte een muurschildering onder een snelweg bij Gorinchem waar met grote letters "wil je mijn vriendin zijn" op stond. Vlak daarnaast tekende hij twee lege vakjes: "ja" en "nee". Zo wilde hij het meisje dat hij leuk vindt verrassen en verkering vragen. Het enige dat nog moest gebeuren, was dat zij een van de lege vakjes moest aankruisen.

Bureau HALT

De politie betrapte Fabian op heterdaad toen hij de muurschildering aan het maken was. De agenten konden volgens Fabian wel lachen om zijn verliefde actie, maar toch moest hij mee naar het politiebureau waar ze hem hebben doorverwezen naar Bureau HALT: "Hoewel we prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over bekladden van objecten die niet je eigendom zijn", schrijft de politie van Gorinchem op Facebook.

Antwoord op Valentijnsdag

Fabian krijgt op vrijdag 14 februari te horen of het meisje zijn vriendin wil zijn. Dan heeft hij namelijk met haar afgesproken bij het viaduct. Door de aanhouding viel de verrassing in duigen. Ze weet inmiddels van de muurschildering af, maar laten we hopen dat ze bij het aankruisen van een leeg vakje niet wordt betrapt. En anders gaan ze na Valentijnsdag "gezellig" samen naar Bureau HALT voor een mogelijke taakstraf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie