OMG

Amerikaan gearresteerd voor gebruik van vlammenwerper na parkeerruzie

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Amerikaan gearresteerd voor gebruik van vlammenwerper na parkeerruzie

Een Amerikaanse man uit Florida werd gearresteerd nadat hij een vlammenwerper had gebruikt om een parkeerruzie op te lossen. Andre Abrams (57) wordt vervolgd voor zware mishandeling met een dodelijk wapen zonder de intentie om te doden.

Parkeerruzie

Abrams zou het wapen op een auto hebben gericht met drie inzittenden. Het zou om een vlammenwerper gaan die wel tot 20 meter ver kan schieten. Abrams gaf toe dat het incident te maken had met een lange ruzie over parkeren met een nabijgelegen familie in dezelfde woonwijk.

"Deze familie, hoe kan ik dit zeggen - het ergste wat een buurt ooit kan overkomen. Ze hebben problemen gehad met andere bewoners, en het moet aan het licht gebracht worden", aldus Abrams.

Geen gewonden

Gelukkig raakte niemand gewond tijdens het incident. Amari Singleton, de bestuurder van de auto waar Abrams de vlammenwerper op zou hebben gericht, wist te ontsnappen aan het sproeiende vuur. Volgens de politie zei Singleton: "Je kunt beter niet mijn auto in brand steken", terwijl Abrams nog steeds met de vlammenwerper in hun richting aan het schieten was.

Abrams heeft een borgsom van 15.000 dollar betaald, terwijl de aanklagers beslissen of ze formeel verder gaan met de zaak.

Ster advertentie
Ster advertentie