OMG

Man aangeklaagd nadat hij huurauto inlevert met kleindochter nog op de achterbank

foto: YouTube: CBS Miami
  1. Newschevron right
  2. Man aangeklaagd nadat hij huurauto inlevert met kleindochter nog op de achterbank

Een 62-jarige man uit Florida is aangeklaagd nadat hij een huurauto heeft ingeleverd met zijn kleindochter nog op de achterbank. Volgens USA Today zat het meisje nog minstens een uur achterin de auto voordat een werknemer het kind vond.

'De baby is thuis'

David Towner werd door zijn dochter gevraagd of hij een dagje kon babysitten op zijn 1-jarige kleinkind. Het is niet duidelijk wat zijn beweegredenen waren, maar hij besloot om het kind achter te laten op de internationale vluchthaven van Daytona Beach. Daar leverde hij de huurauto in en werd hij zelf opgehaald door zijn dochter, de moeder van het kind.

Op de weg terug naar het huis van Towner vroeg zijn dochter waar haar kindje was. Towner vertelde haar dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Het kind zou namelijk thuis zijn samen met zijn huisgenoot. Bij thuiskomst bleek echter dat het kind er niet was en ontdekte zijn dochter dat Towner de baby in de geretourneerde huurauto had achtergelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opgedroogde tranen

Rond dezelfde tijd schakelden medewerkers van het autoverhuurbedrijf de politie in. Ze hadden het kind in de auto aangetroffen met opgedroogde tranen op haar wangen. "Het kind was bang en benauwd, maar gelukkig in goede gezondheid toen het werd gecontroleerd door hulpverleners", vertelde een woordvoerder van het bedrijf aan USA Today. Het kind werd vervolgens teruggebracht naar haar moeder.

Towner werd gearresteerd en werd beschuldigd van kinderverwaarlozing. Hij kwam op borgtocht vrij tegen betaling van 2500 dollar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie