OMG

Floyd Mayweather koopt kinderstoeltje van 18.000 dollar voor kleinzoon

foto: Instagram: @floydmayweather / @doctorbugattifoto: Instagram: @floydmayweather / @doctorbugatti
  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather koopt kinderstoeltje van 18.000 dollar voor kleinzoon

Dat Floyd Mayweather in het geld zwemt, is geen geheim. Hij houdt er dan ook van om regelmatig met geld te strooien. Zo kocht hij onlangs een peperdure Rolls Royce en daar kocht hij meteen een bijzondere kinderstoel bij voor zijn kleinzoon. Die kostte volgens TMZ maar liefst 18.000 dollar.

Aangepast aan interieur

Op beelden op social media is te zien dat het kinderstoeltje volledig is aangepast aan het interieur van de auto, die neongeel en zwart is. Volgens TMZ is de stoel ook nog eens van nertsbont. Om duidelijk te maken van wie het kinderstoeltje is, is de naam van het jochie - Kentrell Jr. - op de hoofdsteun geborduurd met neongele letters. Er zijn ook nog twee bekerhouders, zodat de peuter kan genieten van twee drankjes tegelijk.

Rolex van 45.000 dollar

Kentrell Jr. is de zoon van rapper NBA YoungBoy en Floyds dochter Iyanna. Al sinds de geboorte van het jochie trakteert Floyd zijn 1-jarige kleinzoon graag op peperdure cadeaus. Zo kreeg Kentrell toen hij vijf weken oud was een met diamanten ingelegde Rolex ter waarde van 45.000 dollar van zijn opa.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie