FunX Rotterdam

Kind doodgestoken in Rotterdam, 22-jarige militair gearresteerd

foto: Ter illustratie: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kind doodgestoken in Rotterdam, 22-jarige militair gearresteerd

Een 22-jarige militair is vandaag in Rotterdam opgepakt na een steekincident. De man zou een kind hebben neergestoken, met een fatale afloop als gevolg. Het slachtoffer overleed aan de verwondingen.

Update 18 juli 10.40 uur

Getuigen en buurtbewoners melden aan RTV Rijnmond dat het overleden kindje tussen de zes en acht maanden oud was. De vermoedelijke oom van het slachtoffer zou aan een agent verteld hebben dat de verdachte "al dagen liep te stressen". Verder zei hij: "Ik was met mijn moeder in de keuken, hij was met mijn zus achter. Mijn zus schreeuwt ineens: 'Hé, het kindje!' Ik kom naar binnen en zie het kindje. Het mes lag ernaast, overal zat bloed."

Leeftijd niet bekend

De steekpartij gebeurde rond 17:15 uur en vond plaats in een woning aan de Wolphaertsbocht. Het kindje werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar kon helaas niet meer gered worden door de artsen.

Militair

Na berichtgeving van de Telegraaf bevestigt een woordvoerder van de marechaussee dat de verdachte een militair is. Om die reden heeft de militaire dienst het onderzoek overgenomen. De marechaussee heeft op dit moment nog geen verdere informatie, laat de woordvoerder weten aan NU.nl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie