Naar homepage
FunX Rotterdam

Paperclips-broers gaan videoclip maken voor Bollywood

  1. Newschevron right
  2. Paperclips-broers gaan videoclip maken voor Bollywood

De broers van Paperclips zijn overal. En maar goed ook, want dan kunnen deze jonge videomakers uit Rotterdam nog veel meer prachtige clips schieten! Domingos en José zijn net terug van een shoot uit Curaçao, maar gaan binnenkort alweer naar Dubai om een video te maken voor een Bollywoodartiest. Dat vertelden ze aan Dulci in Jouw Stad!

Paperclips stemt ook! #FMA16

Het werk van Paperclips wordt erg gewaardeerd. Ook door FunX! Hun Strangers-videoclip, die in Marrakech is geschoten voor SFB, is genomineerd voor de FunX Music Awards in de categorie Best Video. Domingos en José hebben in de show uiteraard ook gestemd in de verschillende categorieën.

Paperclips werkt met veel van de andere genomineerden samen. Dat maakte het stemmen een stuk lastiger. Toch hebben ze wel hun keuzes kunnen maken. Zo kiezen de broers bijvoorbeeld voor Frenna als Best MC. "Ik vind hem superhard. Hij heeft veel uitgebracht en daarnaast is hij ook goed in wat hij doet naast muziekmaken. Zijn eigen feesten etc."

Hun stem voor Best Group gaat uit naar Broederliefde. "Ze zijn superhard bezig. Hun nieuwe EP is hierin doorslaggevend. Het zijn verschillende tunes en vibes. Ik hou daarvan."


Bekijk hun hele stemlijst hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie