STER Advertentie
STER Advertentie

Afwijzing bij The Voice geen tegenslag

Vrijdag 1 november 2013 - 12:10 uur

|

Door:

Kavita

Zingen als een nachtegaal en dan toch de stoelen bij The Voice of Holland niet omgedraaid krijgen. Helaas gebeurde het de Rotterdamse Maya Christina. Maar na regen komt zonneschijn, want de zangeres die R&B, Soul, Jazz en Reggae sounds tot leven brengt - zo staat in haar bio - is genomineerd voor een Music Matters Award.

De zangeres, die onder andere de backing vocals heeft gedaan voor Candy Dulfer en Sharon Doorson, presenteerde haar eigen muziek met een showcase in de Cinema."Het wordt nu gewoon tijd om in de schijnwerpers te staan en m'n moment te pakken", dit vertelde ze in FunX City Rotterdam. The Voice is voor Maya geen tegenslag geweest. Het heeft haar juist meer kracht en energie gegeven om haar dromen te verwezenlijken. "Het was eigenlijk een soort setje in mijn rug om er gewoon voor te gaan."

Maya heeft er superveel zin in om de strijd aan te gaan voor de Music Matters Awards. De meeste concurrentie ziet zij in de violist Yannick Hiwat, die onlangs te gast was in de show. Ze vindt hem te gek en zou het supervet vinden om zelfs wat samen met hem te doen.Check hieronder haar auditie bij TVOH:

Populair op FunX.nl

  • Het gespierde lichaam van Jennifer Lopez (49) lijkt haast onwerkelijk

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Uniek: scheidsrechter scoort tijdens voetbalwedstrijd!

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.19593-afwijzing-bij-the-voice-geen-tegenslag"}