STER Advertentie
STER Advertentie

Broer van vermiste Silvester (26): "Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen"

Broer van vermiste Silvester (26): "Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen"
Politie

Donderdag 27 februari 2020 - 10:20 uur

|

Door:

Elize

Vrienden, familie en bekenden maken zich grote zorgen om de vermiste fotograaf Silvester Smit. Sinds zaterdagavond heeft niemand meer contact gehad met de 26-jarige man uit Capelle aan den IJssel, die ook wel bekendstaat onder de naam Suiker Oompie. Zijn broer Sandro stuurde in 7/11 een persoonlijke boodschap naar zijn vermiste broertje, in de hoop dat hij snel weer thuiskomt.

"Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen." - Sandro

 

KRalingse bos

Silvester had zaterdagavond met zijn vriendin afgesproken, maar hij kwam nooit opdagen. Zijn vriendin kon hem ook niet bereiken. Volgens de politie heeft zijn telefoon het laatste contact gemaakt met een zendmast bij het Kralingse Bos. Daarna heeft niemand hem meer te pakken gekregen. 

Zoektocht

Broer Sandro heeft zich de afgelopen dagen alleen maar beziggehouden met de zoektocht naar Silvester. Samen met tientallen anderen doorzocht hij de hele omgeving van het Kralingse bos. Daar hebben ze niks gevonden. Aan Sander vertelt Sandro geëmotioneerd dat hij erg bezorgd is, maar wel de hoop blijft houden dat ze hem binnenkort vinden. "Je moet je wel sterk houden natuurlijk, alleen als we allemaal sterk blijven kunnen we hem sneller vinden. Wij kunnen niet rustig slapen als hij misschien daar buiten loopt."

Sandro deelt ook nog een persoonlijk bericht aan zijn broer: "Silvester kom alsjeblieft terug. We zijn niet boos dat je je telefoon een paar dagen niet hebt opgenomen. We houden van je. Niet alleen ik, heel je familie, je vrienden, je collega's. We willen graag dat je terugkomt. We houden van je." 

Tips?

Alle tips over Silvester zijn welkom. Silvester is 185 cm lang, licht getint, draagt zijn lange zwart haar meestal in een knotje en heeft een sikje. Als je informatie hebt over deze vermissing, kun je contact opnemen met de politie

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe maatregelen kabinet: 'Horeca om 01.00 dicht, maximaal 50 man erin'

  • Dit zijn de winnaars van de FunX Music Awards 2020

  • Akwasi ontvangt speciale Power Award voor zijn inzet voor Black Lives Matter

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • NS komt met nachttrein van Nederland naar Oostenrijk en Zwitserland

  • Kendall Jenner: "Niemand weet dat ik een stoner ben"