FunX Rotterdam

Dief in Rotterdam verpletterd door auto nadat hij onderdeel probeerde te stelen

foto: Foto ter illustratie (ANP).
  1. Newschevron right
  2. Dief in Rotterdam verpletterd door auto nadat hij onderdeel probeerde te stelen

Een 53-jarige man is maandag in Rotterdam-Noord omgekomen. Dit nadat hij een katalysator probeerde te stelen onder een langs de Gordelweg geparkeerde Toyota. Dat laat de eigenaar van de auto weten aan RTV Rijnmond.

Twee benen

De eigenaar van de Toyota stond maandagochtend op het punt om zijn dochtertje naar school te brengen. Nadat hij zijn dochter op de achterbank zette, liep hij naar de bestuurderskant om zelf in te stappen. Toen zag hij ineens twee benen onder de auto vandaan komen.

Nadat de eigenaar de man vroeg om op te staan en geen antwoord kreeg, belde hij de politie. Hulpdiensten konden bij aankomst niets meer doen voor de man, die al was overleden. De politie bevestigt dat het om een inwoner van Rotterdam gaat.

Krik naast auto

Katalysatoren van bepaalde Toyota's zijn populair bij dieven, omdat ze makkelijk te demonteren zijn en ook tweedehands nog veel geld opleveren. Doordat er een krik naast de auto lag, vermoedt de eigenaar dat de man de krik per ongeluk met zijn voet aanstootte, waardoor hij uiteindelijk werd verpletterd door de auto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie