OMG

Thaise dief valt in slaap tijdens inbraak, wakker gemaakt door de politie

foto: komchadluekfoto: komchadluek
  1. Newschevron right
  2. Thaise dief valt in slaap tijdens inbraak, wakker gemaakt door de politie

Een inbreker in Thailand heeft het de politie wel heel makkelijk gemaakt. In plaats van de boel leeg te roven besloot hij namelijk even te gaan liggen in een van de bedden in het huis waar hij had ingebroken. Daar werd hij vervolgens, comfortabel slapend onder airconditioning, aangetroffen door de man des huizes.

Even een dutje doen

Thaise media melden dat Sakda, de man die in het desbetreffende huis woont, 's nachts wakker werd van het geluid van de airco. Dat kwam uit de kamer van zijn dochter, maar zij was op dat moment niet thuis. Toen hij vervolgens in de kamer ging kijken, trof hij een halfnaakte vreemde man aan die daar rustig lag te pitten. Het bed in de koele kamer was blijkbaar té verleidelijk...

Niks gestolen

Ken je dat gevoel dat je wakker wordt uit een heel diep dutje en even niet meer weet waar je bent en hoe laat het is? Dat is precies hoe de inbreker uit zijn ogen keek toen de politie hem wakker maakte. In een video van het incident is te zien hoe hij vervolgens versuft uit bed stapt en wordt opgepakt. Hij heeft uiteindelijk niks gestolen, maar wordt aangeklaagd voor inbraak en huisvredebreuk.

foto: komchadluek

Ster advertentie
Ster advertentie