FunX Rotterdam

Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

foto: Instagram: Politie Delfshaven
  1. Newschevron right
  2. Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

Een 18-jarige Rotterdammer uit Delfshaven is voor de achttiende keer opgepakt zonder rijbewijs. En dat is een hele prestatie als je je beseft dat dit in een periode van twee jaar tijd is gebeurd.

Oudere broer

De politie van Delfshaven schrijft op Instagram dat hij zonder rijbewijs rondreed en een valse naam opgaf tijdens de controle. Om precies te zijn, de naam van zijn oudere broer. De politie geloofde het verhaal niet en bleek gelijk te hebben. De man deed alsof hij zijn broer was, maar zijn vingerafdrukken vertelden wat anders.

Dit jaar al 9x

Na de aanhouding bleek dat hij al vaker was gepakt. Dit jaar negen keer en het jaar ervoor ook al negen keer. Nog geen twee weken geleden zou de Rotterdammer nog twee bekeuringen hebben gekregen. En die boetes zijn niet goedkoop. Voor het opgeven van een valse naam staat al 390 euro.

Uitgeleend

De auto waar de Rotterdammer in reed bleek van de vader van een vriend. Die had de auto aan zijn zoon uitgeleend en die liet zijn vriend rijden. Daarom is besloten om de auto terug te geven aan de eigenaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie