logo
OMG

Politie pakt voormalig assistent op van techmiljonair die in stukken was gehakt

bron: YouTube: NBC New York
  1. Newschevron right
  2. Politie pakt voormalig assistent op van techmiljonair die in stukken was gehakt

Techmiljonair Fahim Saleh werd afgelopen dinsdag dood aangetroffen in zijn New Yorkse appartement. Zijn nicht had al een aantal dagen niets van de 33-jarige ondernemer gehoord en besloot een kijkje te gaan nemen. Wat ze aantrof was een horrorscenario zoals we die uit SAW-filmreeks kennen.

Lichaam in stukken

De politie trof het lichaam van Fahim Saleh in stukken gezaagd aan. De lichaamsdelen zaten verpakt in plastic zakken. En de elektrische zaag zat nog in het stopcontact. Op bewakingscamera's was te zien hoe iemand hem op maandag tot aan het appartement volgde. Daar ontstond een ruzie waarbij de dader een taser zou hebben gebruikt. Saleh zou uiteindelijk aan meerdere steekwonden zijn overleden.

Voormalig assistent

De politie heeft inmiddels de voormalig assistent van Fahim Sadeh opgepakt na een grondig onderzoek. Deze Tyrese Haspil zou ongeveer 90.000 dollar van de Saleh gestolen hebben. Toch deed hij geen aangifte, maar Haspil moest het geld wel in termijnen terugbetalen. De beheerder van het appartementencomplex van Haspil vertelde de New York Times dat de bewoner maandag van plan was te vertrekken.

Elon Musk

Fahim Saleh werd de Elon Musk van de ontwikkelingslanden genoemd. De miljonair die geboren werd in Bangladesh, bouwde succesvolle start-ups op in landen als Bangladesh, Colombia en Nigeria. Een daarvan is Gokada, een populaire taxi-app voor motortaxi's in Nigeria.

Ster advertentie
Ster advertentie