FunX Rotterdam

Stichting Suikeroom gaat voor Caribische keuken

  1. Newschevron right
  2. Stichting Suikeroom gaat voor Caribische keuken
Erol Avci van Stichting Suikeroom vond het een moeilijke taak om de winnende pitch van deze maand te kiezen. In FunX City Rotterdam worden elke maand twee ondernemers tegenover elkaar gezet om hun idee te pitchen. De winnaar krijgt vervolgens extra ondersteuning bij zijn of haar idee. Dit keer was het de beurt aan Shurdon Faneyte van desportschool Dansh Urban Gym en Danitzah Jacobs van Màrshé Breda, die de pitch uiteindelijk won met haar Caribische keuken op grote evenementen.

"Op basis van schaalbaarheid en haalbaarheid, ga ik voor Danitzah," zo oordeelde Erol. "Bij Màrshé Breda is het niet alleen van, hier heb je een bordje met roti. Het gaat om de hele beleving dat ik je meeneem in mijn wereld en het heerlijke eten, de cultuur, de warmte en schoonheid deel," vertelde de winnares gepassioneerd.

Hoewel Erol voor haar heeft gekozen, vond hij het idee van de andere deelnemer ook heel goed. Shurdon is gymleraar, heeft een stichting met BMX-fietsen en heeft sinds kort de sportschool die hij pitchte in de show.



Ster advertentie
Ster advertentie