Sport

Mo Ihattaren weer op vrije voeten na arrestatie op verdenking van bedreiging

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Mo Ihattaren weer op vrije voeten na arrestatie op verdenking van bedreiging

Mohamed Ihattaren is weer op vrije voeten nadat hij afgelopen dinsdag werd gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging. Dat liet zijn advocaat Sander Janssen gisteren weten middels een persbericht.

Verklaringen afgelegd

Janssen meldt dat Ihattaren verklaringen heeft afgelegd bij de politie over de bedreigingen. Volgens de raadsman zou het gaan om een zaak van "geruime tijd geleden" die nog steeds in onderzoek is bij de politie. "Wij zullen in overleg gaan met het Openbaar Ministerie over de verder afdoening van deze kwestie."

Terug naar Juventus

Janssen laat weten dat de 20-jarige voetballer zo snel mogelijk zal terugkeren naar Juventus om daar zijn trainingen te hervatten. "Hij hoopt dat hem de rust en gelegenheid zal worden geboden zich weer honderd procent te kunnen richten op waar het voor hem - en zeker in deze tijd velen met hem - allemaal om draait: het voetbal."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Avontuur bij Ajax beƫindigd

De voetballer speelde afgelopen zomer op huurbasis bij Ajax. Aan dat avontuur kwam begin deze maand een einde toen Ajax zijn contract besloot te ontbinden. Ihattaren zou te maken hebben gehad met bedreigingen vanuit het criminele circuit, waardoor het volgens veiligheidsexperts niet verantwoord zou zijn om hem op de club te laten komen. Even later ging een auto van Ihattaren in vlammen op.

Gearresteerd in Utrecht

Ihattaren werd afgelopen dinsdag in een woning in Utrecht gearresteerd vanwege een ernstige bedreiging. Getuigen meldden aan De Telegraaf dat agenten in uniform en in burger het huis binnendrongen en Ihattaren vervolgens afvoerden. Het is niet bekend wie hij zou hebben bedreigd en waarom. De politie doet komende dagen onderzoek naar de aangifte van het slachtoffer.

Ster advertentie
Ster advertentie