Sport

Mo Ihattaren gearresteerd in Utrecht

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Mo Ihattaren gearresteerd in Utrecht

Mo Ihattaren is vanmiddag opgepakt in een woning in Utrecht. De profvoetballer zou zijn gearresteerd vanwege een ernstige bedreiging.

Politie drong huis binnen

Getuigen melden aan De Telegraaf dat agenten in uniform en in burger het huis binnendrongen en Ihattaren vervolgens afvoerden. De twintigjarige voetballer is overgebracht naar een politiebureau. Het is niet bekend wie hij heeft bedreigd en waarom. De politie doet komende dagen onderzoek naar de aangifte van het slachtoffer. Bronnen melden aan De Telegraaf dat het aannemelijk is dat Ihattaren in de cel moet blijven.

Bedreigingen uit criminele circuit

De Telegraaf meldde in augustus dat Ihattaren te maken zou hebben met bedreigingen uit het criminele circuit. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel zou Ihattaren ook zijn auto uitgeleend hebben aan leden van de Mocro Maffia om naar het Marengo-proces te rijden. De geruchten werden door Ihattaren ontkent. Zo deelde hij in zijn Instagram Stories een story van zijn zus waarin stond: "Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk, Alhamdoulilah." Daaronder schreef de voetballer zelf met twee lach-emojis: "Wat kan ik toch soms om de media lachen."

Ster advertentie
Ster advertentie