Sport

Sébastien Haller geeft update vanuit ziekenhuisbed: "Eerste stap is voltooid"

foto: Twitter: @HallerSeb
  1. Newschevron right
  2. Sébastien Haller geeft update vanuit ziekenhuisbed: "Eerste stap is voltooid"

Sébastien Haller heeft goed nieuws gedeeld over zijn gezondheidssituatie. De aanvaller van Borussia Dortmund ontdekte deze week dat hij een tumor in een van zijn teelballen heeft. Via zijn socialmediakanalen laat hij nu weten dat het naar omstandigheden goed gaat.

'Eerste stap voltooid'

"Ik wilde jullie even laten weten dat de eerste stap voltooid is", laat Haller weten op Twitter. "Ik wil graag Borussia Dortmund en het medische team bedanken voor hun uitzonderlijke hulp. Ook wil ik het ziekenhuispersoneel bedanken voor hun steun en welwillendheid." Op Twitter reageerde Borussia Dortmund met mooie woorden: "Altijd een lach op zijn gezicht. We hopen dat je snel beter wordt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet lekker tijdens trainingskamp

Haller voelde zich maandagochtend na de training niet lekker en meldde zich bij de medische staf van Dortmund. Uit medische onderzoeken bleek dat de oud-Ajacied een tumor in zijn teelbal heeft. De spits verliet meteen het trainingskamp in de Zwitserse plaats Bad Ragaz en reisde terug naar Dortmund. Het is nog niet duidelijk of het om een goed- of kwaadaardige tumor gaat. Daarvoor zullen de komende periode meer onderzoeken plaatsvinden in een gespecialiseerd medisch centrum.

Ster advertentie
Ster advertentie