Sport

Arne Slot blijft ondanks buitenlandse interesse toch trainer bij Feyenoord

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Arne Slot blijft ondanks buitenlandse interesse toch trainer bij Feyenoord

Succestrainer Arne Slot blijft bij Feyenoord. Gisteren gingen er nog geruchten dat de trainer zou willen vertrekken en zijn zinnen had gezet op een plek in het buitenland. Met name het Engelse Tottenham Hotspur zou naar verluidt grote belangstelling voor hem hebben getoond.

Waardering

Slot laat aan het AD weten voorlopig nog even bij Feyenoord te blijven. "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij", begint hij zijn statement. "Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd."

Geen transferbesprekingen

Gisteren werd door RTV Rijnmond nog bekend gemaakt dat Slot zijn zinnen zou hebben gezet op Tottenham Hotspur. De succestrainer laat nu echter toch weten dat er op dit moment ook geen transferbesprekingen lopen. "En die zijn er ook niet geweest. De bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Successen

Na een moeizame periode van Feyenoord wist Slot het tij te keren bij de Rotterdammers. Vorig seizoen werd al de finale van de Conference League gehaald en dit seizoen werd Feyenoord zelfs landskampioen, waar voorafgaand aan het seizoen weinig mensen dat voor mogelijk hielden.

Ster advertentie
Ster advertentie