Sport

Mike Tyson bevestigt plan om in 2021 opnieuw te vechten

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson bevestigt plan om in 2021 opnieuw te vechten

Mike Tyson heeft laten weten nog niet klaar te zijn met vechten. In november van vorig jaar stapte hij als 54-jarige de ring in met andere bokslegende Roy Jones Jr. en dat lijkt hij weer te willen doen.

"Deze keer wordt het nog beter"

Tijdens een Instagram Live-sessie met bekende tenniscoach Patrick Mouratoglou zegt hij: "Het was interessant. Ik voelde me heel goed goed, ik voelde me zelfverzekerd. Ik voelde dat ik het nog een keer ging doen." Als Mouratoglou hem vraagt of hij is 2021 de handschoenen opnieuw zou aantrekken, antwoordt Tyson: "Ja, absoluut. Deze keer wordt het zelfs nog beter."

Legends only

"We zijn begonnen met de Legends Only League en deze is echt interessant," zegt Tyson. Met de organisatie wilde de legendarische bokser een platform creëren voor oud-topsporters om tegen elkaar te strijden. Dus niet alleen boksers, maar ook twee legendarische oud-tennissers zouden het tegen elkaar kunnen opnemen. Een groot gedeelte van de opbrengsten gaat naar goede doelen. "Toen ik eenmaal aankondigde dat ik mijn oefenwedstrijd ging doen, wilden al die andere atleten allemaal op de een of andere manier meedoen. Onze eerste show was een recordbreker. Nu wil iedereen betrokken zijn bij onze organisatie."

Ster advertentie
Ster advertentie