Sport

Benzema overweegt transfer naar Saoedi-Arabië na aanlokkelijk bod

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Benzema overweegt transfer naar Saoedi-Arabië na aanlokkelijk bod

Real Madrid-aanvoerder Karim Benzema gaat Spanje mogelijk verlaten. De spits zou een aanlokkelijk bod hebben ontvangen uit Saoedi-Arabië en overweegt daarom serieus een vertrek. Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde transferexpert Fabrizio Romano.

100 miljoen euro

Het zou gaan om een bod van Al Itiihad, dat Benzema 100 miljoen euro per seizoen zou hebben aangeboden. Benzema zou het aanlokkelijke bod serieus overwegen. De Fransman is onlangs met Real Madrid een contract tot juni 2024 overeengekomen, maar de overeenstemming was slechts verbaal en nog niet ondertekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beslissing

Benzema heeft Real Madrid laten weten het bod serieus in overweging te nemen en binnen een week met een definitieve beslissing te komen. Op woensdag was Benzema aanwezig op het trainingscomplex van Real Madrid, maar niet voor een training. Hij had een gesprek met zijn zaakwaarnemer, de clubleiding en trainer Carlo Ancelotti.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Al Ittihad

Op woensdagavond speelde Ittihad de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Al-Ta'ee. Hélder Costa, die door de club wordt gehuurd van Leeds United, leek tijdens deze wedstrijd per ongeluk iets te onthullen. Hij zei tegen de lokale media: "We zijn erg blij met de komst van de winnaar van de Ballon d'Or", verwijzend naar Benzema.

Ster advertentie
Ster advertentie