Sport

Mike Tyson eet 'hoofd van Roy Jones Jr.' in aanloop naar gevecht

foto: TMZ
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson eet 'hoofd van Roy Jones Jr.' in aanloop naar gevecht

Bokslegende Mike Tyson maakt dit weekend na vijftien jaar zijn comeback in de ring. De 54-jarige bokser vecht zaterdag tegen een andere vijftigplusser, namelijk Roy Jones Jr. (51). In een ietwat vreemde video van TMZ maakt Mike duidelijk helemaal ready te zijn voor het gevecht. Hij eet daarin namelijk samen met zijn kinderen Roys hoofd tijdens een Thanksgiving-diner. "Zijn oor smaakt beter dan dat van Evander!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijtincident

Mike's favoriete stukje van Roys hoofd blijkt zijn oor, waarmee hij verwijst naar het bijtincident uit 1997. Mike Tyson beet toen tijdens een gevecht een stuk oor af van zijn tegenstander Evander Hoyfield. Het is natuurlijk duidelijk dat het in dit geval om een oor van chocoladetaart gaat, in plaats van eentje van vlees en bloed.

Legends Only

Het gevecht van aanstaande zaterdag is officieel een demonstratiepartij, maar beide vechters maken duidelijk dat ze er helemaal voor zullen gaan. Mike liet eerder weten dat het gevecht het eerste event zal zijn van de Legends Only League die hij met een paar anderen opzette. Verschillende voormalig topsporters van verschillende disciplines zullen hierbij een comeback maken.

Het gevecht tussen Tyson en Jones Jr. is in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03:00 en 06:00 uur gratis te bekijken op de website van het AD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie