Sport

Feyenoord schorst Kramer vanwege 'onprofessioneel' broodje kroket

foto: Twitter: FOXSportsnl
  1. Newschevron right
  2. Feyenoord schorst Kramer vanwege 'onprofessioneel' broodje kroket

Feyenoorder Michiel Kramer is ook maar gewoon een mens. Tijdens de pauze had hij zin in een broodje kroket, dus wat deed hij? Hij at een broodje kroket. Maar dat is hem duur te komen staan.

Schorsing

In de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo at hij het populairste broodje van Nederland, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Coach Giovanni van Bronckhorst riep hem gelijk na de wedstrijd op het matje. Inmiddels is bekend dat de voetballer een geldboete moet betalen en wordt geschorst. Hij zit aankomende zondag dus niet bij de selectie in de wedstrijd tegen Roda JC.

voorbeeldfunctie

Technisch directeur Martin van Geel laat op de website van Feyenoord weten dat het gedrag van de spits niet geaccepteerd wordt:

"Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onprofessioneel

Het is niet de eerste keer dat Kramer wordt beschuldigd van 'onprofessioneel gedrag'. Hij werd door Van Bronckhorst al eens uit de selectie gezet, nadat hij een training had overgeslagen.

Ster advertentie
Ster advertentie