Sport

Heerlijke beelden: Feyenoord-trainer Arne Slot feest met Broederliefde na winst beker

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Heerlijke beelden: Feyenoord-trainer Arne Slot feest met Broederliefde na winst beker

Feyenoord heeft gisteren voor de veertiende keer de KNVB Beker gewonnen en dat is in Rotterdam natuurlijk reden voor een feestje. De selectie heeft de mijlpaal dan ook tot diep in de nacht gevierd en dat zorgt voor heerlijke beelden op social media. Zo is onder meer te zien dat trainer Arne Slot meegaat in het gedruis en losgaat met Broederliefde.

Arne Slot feest met Broederliefde

In de video die op het Instagramkanaal van Broederliefde werd gedeeld, is te zien hoe de Rotterdamse groep de track Wie Dan!? in een bomvolle zaal performt. In de menigte valt het op dat trainer Arne Slot naast Emms staat te swingen, maar dat ook de rest van de Feyenoord-selectie zich om BL heeft verzameld. Terwijl iedereen uit volle borst "zwaai naar rechts" en "zwaai naar links" meeschreeuwt en de bijbehorende dansmoves synchroon uitvoert, is het enthousiasme van de trainer en spelers af te lezen. Check de beelden hieronder.

Arne Slot feest met Broederliefde na winst beker

Video niet beschikbaar

Feyenoord wint KNVB Beker

Feyenoord versloeg NEC uit Nijmegen gisteren in een zenuwslopende finale. De wedstrijd werd namelijk meerdere malen stilgelegd vanwege vuurwerk en een spandoek dat in brand vloog. Hoewel de Rotterdammers na bijna een uur spelen op voorsprong kwamen door een goal van Igor Paixão, bleef het lang spannend. Zo kreeg Yankuba Minteh niet veel later een rode kaart en moest Feyenoord het laatste gedeelte van de wedstrijd afmaken met tien man. Mede door goed keeperswerk van Timon Wellenreuther en een uitblinkende Quinten Timber wisten de Rotterdammers de 1-0 overwinning uiteindelijk toch over de streep te trekken.

De winst van de KNVB Beker zal vandaag gevierd worden met de supporters. Feyenoord zal naar verwachting vanaf 10.15 uur gehuldigd worden in Rotterdam.

foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie