Naar homepage
Sport

Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather Jr. uit

bron: instagram/leonardellerbe
  1. Newschevron right
  2. Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather Jr. uit

Khabib Nurmagomedov heeft Floyd Mayweather Jr. uitgedaagd in een video met Leonard Ellerbe, de promotor van de ongeslagen Amerikaanse bokser. Na de winst op Conor McGregor denkt de MMA-vechter uit Dagestan dat hij Mayweather ook wel kan verslaan.

Koning van de jungle

In een video op Instagram zegt Khabib Nurmagomedov tegen Floyd dat ze snel de ring in moeten stappen: "50 tegen 0 en 27 tegen 0, twee mannen die nooit verliezen. Waarom niet? In de jungle kan er maar één koning zijn en natuurlijk ben ik die koning. Mayweather kreeg McGregor niet neer, maar ik deed het met gemak."

Wie wint?

Zou Floyd Mayweather een partij tegen Khabib Nurmagomedov aandurven of willen? Voor een goed bedrag zou het de gok wel waard zijn, want Khabib staat in de MMA bekend als een goede grondvechter. Constant een hoge dekking houden en de tactieken uit het boksen kennen, is hele andere koek dan de MMA en dat heeft Conor McGregor vorig jaar gemerkt. Maar die ongeslagen status van Khabib in de MMA zegt natuurlijk ook wel iets over de vechter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

50 Cent wil Khabib

Mocht Khabib Nurmagomedov uit de UFC stappen en de partij tegen Floyd Mayweather niets worden, dan staat 50 Cent klaar om Khabib een paar miljoen rijker te laten worden. Hij biedt de topsporter twee miljoen dollar cash als hij voor hem komt vechten bij Bellator.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Khabib heeft al gereageerd:

Ster advertentie
Ster advertentie