STER Advertentie
STER Advertentie

Badr Hari bevestigt beschadigde enkelband linkerbeen

Maandag 23 december 2019 - 17:17 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Badr Hari heeft op Instagram bevestigd dat hij een beschadigde enkelband heeft opgelopen in de kickbokswedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven. Hij bedankt een team van medisch specialisten voor het onderzoeken van zijn linkerbeen en zegt dat hij snel weer terug zal keren: "Na een paar weken rust en een strikte revalidatieperiode keer ik terug om al onze doelen te bereiken."

Badr vs. Rico

Badr Hari had Rico Verhoeven afgelopen zaterdag twee keer acht tellen gegeven in het GelreDome, maar moest in de derde ronde opgeven na een hoge trap. Hij kon na die hoge kick niet meer opstaan en werd uiteindelijk zelfs met een brancard uit de ring getild. Hierdoor behield Rico zijn kampioensgordel, maar ook hij was niet blij met dit abrupte einde. Rico steunde zijn tegenstander en riep dat hij wel in is voor een derde partij na het spektakel van zaterdag dat een beter einde had verdiend.

Lees ook: Rico Verhoeven wint spannende Glory Collision 2 na blessure Badr Hari

kampioensgordel veroveren

Een paar uur na de wedstrijd bedankte Badr Hari zijn fans voor het neerzetten van een prachtige atmosfeer. "Jullie waren geweldig. Ik kan niet omschrijven hoe ik mij voelde toen ik die ring in liep." Badr zegt dat hij trots was op de steun die hij voelde en schrijft ook dat hij die kampioensgordel nog gaat afpakken: "Jullie kunnen je wel voorstellen hoe moeilijk het voor mij is om deze uitslag te accepteren. Ik heb de wereld laten zien dat ik de meest dominante vechter ben in het zwaargewicht. Ik ben er dan ook volledig van overtuigd dat ik die kampioensgordel zal veroveren."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin