Sport

Oud-topvoetballer Ryan Giggs geeft toe vreemd te zijn gegaan: "Ik ben een flirter"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Oud-topvoetballer Ryan Giggs geeft toe vreemd te zijn gegaan: "Ik ben een flirter"

Oud-voetballer Ryan Giggs heeft toegegeven vreemd te zijn gegaan gedurende de relatie met zijn ex-partner. Die bekentenis deed hij tijdens een rechtszaak in Manchester, waar hij zich moest verantwoorden voor aanklachten tegen huiselijk geweld, die ingediend zijn door zijn ex en haar zus.

'Van nature een flirter'

Het is een drukke week voor Giggs. De gehele week staat voor hem in het teken van de rechtszaak. De 48-jarige oud-voetballer werd vandaag ondervraagd door zijn eigen advocaat. Giggs ontkende alle beschuldigingen omtrent huiselijk geweld, maar vertelde wel dat een ruzie met zijn ex-vriendin en haar zus uit de hand was gelopen.

De ex van Giggs verklaarde dat de oud-speler van Manchester United een kopstoot en een elleboogstoot had gegeven tijdens de ruzie. Ook zou hij haar een keer naakt de hotelkamer uit hebben gestuurd, nadat ze hem verdacht van vreemdgaan. Giggs bekende tijdens de zitting dat hij meerdere malen vreemd was gegaan gedurende de relatie met zijn ex. "Ik ben van nature een flirter", vertelde hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baan kwijt

Door alle commotie rondom Giggs raakte hij eind 2020 zijn baan als bondscoach van Wales kwijt. Hij werd opgepakt door de politie, waarna de bond hem op non-actief zette. De oud-voetballer besloot in juni zijn functie volledig neer te leggen.

Ster advertentie
Ster advertentie