Sport

Topvoetballer Achraf Hakimi beschuldigd van verkrachting

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Topvoetballer Achraf Hakimi beschuldigd van verkrachting

De topvoetballer Achraf Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting. De Franse politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de Marokkaanse international van Paris Saint-Germain. Dat bevestigen bronnen bij de politie aan het Franse persbureau AFP.

Gevlucht

Het slachtoffer is een vrouw van 24 jaar oud. Zij heeft zich afgelopen weekend gemeld bij de politie om een aanklacht in te dienen tegen Hakimi. Volgens de vrouw liep het contact tussen de twee bij de voetballer thuis volledig uit de hand. Ze zou er uiteindelijk in geslaagd zijn om zijn huis te ontvluchten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Topspeler

Hakimi was vorig jaar december een van de belangrijkste spelers van het Marrokaans elftal. Het land bereikte voor het eerst in de geschiedenis de halve finale van het WK. De rechtsachter van topclub Paris Saint-Germain was gisteren nog op het gala van voetbalbond FIFA en werd daar, net als Virgil van Dijk, gekozen voor het beste elftal van de wereld.

Hulp bij seksueel grensoverschrijdend gedrag

Heb je zelf te maken (gehad) met seksueel grensoverschrijdend gedrag? Neem dan contact op met Centrum Seksueel Geweld. Dit kan gratis, vrijblijvend en anoniem. Zij bieden professionele hulp en kunnen je helpen bij het zetten van eventuele vervolgstappen. Zij zijn 24/7 te bereiken via 0800-0188 of via de chat op www.centrumseksueelgeweld.nl (van maandag t/m vrijdag van 16.00 – 06.00 uur en zaterdag en zondag van 20.00 tot 06.00 uur).

Ook kun je contact opnemen met Slachtofferhulp, MIND Korrelatie of Fier.

Ster advertentie
Ster advertentie