Sport

Uitgestelde Badr Hari-gevecht bevestigd op 7 november

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Uitgestelde Badr Hari-gevecht bevestigd op 7 november

Badr Hari gaat voor het eerst weer vechten sinds het gevecht met Rico Verhoeven afgelopen december. Het aanstaande gevecht met Benjamin Adegbuyi werd al eerder aangekondigd, maar vanwege het coronavirus uitgesteld. Nu bevestigt organisator GLORY een nieuwe datum: 7 november.

nieuwe datum, zelfde tegenstander

Het gevecht stond eerder gepland op 20 juni, maar moest vanwege de coronacrisis worden uitgesteld. Hoewel de wedstrijddatum verschoven is, zal Badr tegenover dezelfde tegenstander in de ring stappen: Benjamin Adegbuyi. De Roemeen staat tweede in de ranglijst van het zwaargewicht en verloor de afgelopen drie jaar alleen van Jamal Ben Saddik. De locatie maakt Glory nog niet bekend maar het event zal in elk geval niet toegankelijk zijn voor publiek.

rico verhoeven

Adegbuyi wordt de eerste tegenstander van Hari sinds het titelgevecht met Rico Verhoeven op 21 december 2019. Hari verloor dat gevecht, voor de tweede keer op rij, vanwege een blessure. Zijn volgende tegenstander Adegbuyi traint net als Verhoeven bij Dennis Krauweel, en is een van de vaste sparringspartners van de wereldkampioen.

Ster advertentie
Ster advertentie