Sport

Hakim Ziyech akkoord met PSG, clubs naderen overeenkomst

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Hakim Ziyech akkoord met PSG, clubs naderen overeenkomst

Hakim Ziyech staat op het punt om de overstap naar Paris Saint-Germain te maken. De Franse topclub wil de Marokkaanse vedette losweken bij Chelsea en naar Parijs halen. Ziyech is zelf al rond met PSG en is in afwachting van de clubs, die de laatste details van de overeenkomst gladstrijken.

Vergevorderd stadium

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bevindt de deal zich in een vergevorderd stadium. Dat schrijft hij op Twitter. Romano laat niet weten of het om een huurtransfer of definitieve deal gaat, maar volgens Franse media gaat het om een overstap op huurbasis. PSG zou daarbij wel een koopoptie hebben bedongen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PSG

Na een sterk WK met Marokko, waar Ziyech met zijn land op de historische vierde plek eindigde, werd de 29-jarige voetballer al in verband gebracht met onder meer Manchester United, Tottenham Hotspur, Barcelona en AC Milan. PSG lijkt nu echter de beste papieren te hebben om Ziyech in te lijven. De Marokkaan zal bij de Franse topclub teamgenoot worden van supersterren als Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Ook zal hij herenigd worden met zijn goede vriend van de nationale ploeg Achraf Hakimi.

Chelsea

Chelsea lijkt zich al voorgesorteerd te hebben op een vertrek van Ziyech. De club uit Londen is deze transferperiode werkelijk waar met geld aan het smijten en haalde al drie nieuwe spelers voor de voorhoede. Naast Noni Madueke van PSV werden ook João Félix (Atlético Madrid) en Mykhailo Mudryk (Shakhtar Donetsk) binnengehaald om de aanval te versterken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie