Sport

Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

foto: YouTube: UFC
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

Conor McGregor heeft zijn tegenstander Donald 'Cowboy' Cerrone binnen veertig seconden verslagen bij zijn rentree in de UFC. De Ier beukte erop los tegen de Amerikaan, deelde vervolgens een rake trap uit en maakte het af met een serie vuisten tegen het hoofd van Cerrone. De scheidsrechter stopte de wedstrijd na nog geen minuut waardoor McGregor won met een technische knock-out.

Niet verwacht

Conor McGregor gaf direct na de wedstrijd aan dat hij supertrots is op de overwinning: "Het voelt goed om weer terug te zijn. Ik ben trots op mezelf. Bedankt voor de steun. Ik ben echt blij." Cerrone zegt dat hij het allemaal niet zag aankomen: "Hij had mij snel te pakken en dat had ik niet verwacht", zei de man die de meeste UFC-overwinningen op zijn naam heeft staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knock-outs in drie gewichtsklasses

Voor Conor McGregor is de winst tegen Cerrone meer dan een overwinning. Hierdoor is de Ier namelijk de eerste kooivechter die in drie verschillende gewichtsklasses wint met een knock-out. In het verleden won hij al in het veder- en lichtgewicht en daar plakt hij nu het weltergewicht aan vast.

Comeback

Conor McGregor nam in maart van 2019 nog afscheid van de UFC, maar krabbelde kort daarna alweer terug. Zijn trainer gaf John Kavanagh vertelde dat de Ier zijn liefde en plezier voor de vechtsport weer had teruggevonden. Niet veel later werd bekendgemaakt dat Conor McGregor zou terugkeren in de kooi.

Ster advertentie
Ster advertentie