Sport

Spanningen lopen hoog op tussen Anthony Joshua en Kubrat Poelev

foto: YouTube/FightHype.comfoto: YouTube/FightHype.com
  1. Newschevron right
  2. Spanningen lopen hoog op tussen Anthony Joshua en Kubrat Poelev

De Britse Anthony Joshua verdedigt zaterdagavond zijn wereldtitels boksen tegen de Bulgaarse Koebrat Poelev. Beveiligers moesten de twee zwaargewichten uit elkaar houden toen ze bij de staredown bijna ruzie kregen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Staredown

Het ging tijdens de traditionele staredown niet helemaal goed tussen Anthony en Joshua. De Bulgaarse bokser zou een vervelende opmerking hebben gemaakt toen de Brit op de weegschaal stond. Joshua wil niet vertellen wat er precies is gezegd. "Hij sprak veel onzin. Dat is alles. Ik had hem het liefste al op zijn kaak geslagen, maar ik bewaar dat maar voor morgen", was het enige dat hij tegen Sky Sports over de situatie wilde vertellen.

Tegenstander

Joshua zou het eigenlijk in juni al opnemen tegen Kubrat, maar dat ging vanwege de coronacrisis niet door. Zaterdagavond zal het gevecht alsnog plaatsvinden in de Wembley Arena, tegenover het grote stadion in Londen. Over zijn tegenstander zegt Joshua: "Hij denkt dat hij een krijger is. Wij zijn grote jongens, die hard kunnen slaan. De eerste man die raakt stoot, dat zal de laatste man zijn die overeind staat. En ik zal niet falen."

Ster advertentie
Ster advertentie