Sport

'Voorzitter Barcelona bereid op te stappen als Messi daardoor blijft'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Voorzitter Barcelona bereid op te stappen als Messi daardoor blijft'

Er heerst nog altijd grote paniek bij veel Spanjaarden over het mogelijke vertrek van Lionel Messi bij FC Barcelona. Die paniek is ook voorzitter van FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, niet ontgaan en daarom is hij bereid tot het nemen van rigoreuze maatregelen.

Adios!

De voorzitter heeft namelijk bekendgemaakt dat hij bereid is om op te stappen bij de club als Messi daardoor wel wil blijven. Dat meldt de Spaanse nieuwszender Tv3.

Geschokte reacties

De 33-jarige Messi heeft naar verluid interesse in andere clubs en wil Barcelona verlaten. Deze geruchten zorgden voor een storm aan geschokte reacties in Spanje. Veel clubfans denken dat Messi weg wil door de huidige voorzitter, met wie hij niet goed overweg kan. Om die reden staat voorzitter Bartomeu behoorlijk onder druk.

Gesprek met Koeman

Onder andere Ronald Koeman, de nieuwe hoofdtrainer bij Barcelona, sprak vorige week met Messi over zijn plannen voor de toekomst. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal liet eerder weten dat hij graag een nieuwe ploeg wil opbouwen met Messi. Veel Spaanse media verwachten dan ook dat Koeman snel weer om de tafel gaat met de 33-jarige topvoetballer en hem op andere gedachten weet te brengen.

Ster advertentie
Ster advertentie