Sport

Voormalig UFC-kampioen Ngannou hint op boksgevecht met Wilder

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Voormalig UFC-kampioen Ngannou hint op boksgevecht met Wilder

Voormalig UFC-kampioen in het zwaargewicht Francis Ngannou heeft in een interview met The MMA Hour gehint op een boksgevecht met zwaargewicht bokser Deontay Wilder. Volgens Ngannou zou een gevecht mogelijk deze zomer kunnen plaatsvinden.

Ngannou tegen Wilder

In een interview met The MMA Hour laat Ngannou weten dat een ontmoeting tussen hem en Wilder zeer realistisch is. "Op dit moment zijn we dichter bij een gevecht met Wilder dan wie dan ook. Mogelijk aankomende zomer. Ik denk dat iemand z'n kop eraf gaat. Ik ga mijn best doen om ervoor te zorgen dat het niet die van mij is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ngannou verliet UFC

Ngannou verliet de UFC eerder dit jaar als zwaargewicht-kampioen, omdat hij er contractueel niet uitkwam met de MMA-organisatie. Ngannou wilde namelijk vrij zijn om een groots boksgevecht te kunnen doen, maar de UFC wilde daar niet aan meewerken. Nu Ngannou vrij is om te doen wat hij wil, lijkt een boksgevecht met Wilder serieus tot de mogelijkheden te behoren.

Wilder

Wilder vocht voor het laatst in de ring tegen Robert Helenius. Wilder won via knockout, nadat hij daarvoor twee keer op rij verloor van zwaargewicht-kampioen Tyson Fury. Wilder heeft zelf ook al aangegeven open te staan voor een ontmoeting met Ngannou

Ster advertentie
Ster advertentie