Sport

Al-Nassr-trainer grapt over komst Cristiano Ronaldo: "Ik had liever Messi willen halen"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Al-Nassr-trainer grapt over komst Cristiano Ronaldo: "Ik had liever Messi willen halen"

Cristiano Ronaldo maakte vorige week bekend voor 200 miljoen euro per jaar te tekenen bij de Saoedische club Al-Nassr. Als het aan Al-Nassr-trainer Rudi Garcia lag, had hij liever Lionel Messi bij de club gehad, zo liet hij onlangs tijdens een persconferentie weten.

Grapje

Tijdens de perconferentie kreeg Garcia een vraag over de komst van Ronaldo, waarop hij reageerde: "Ronaldo? Ik wilde eerst Messi uit Doha halen". De trainer barstte vervolgens in lachen uit, maar het is nog maar de vraag of Cristiano Ronaldo net zo hard kan lachen om grap. Messi is namelijk al jarenlang de aartsrivaal van de 37-jarige Portugees. Daarnaast is het algemeen bekend dat Garcia een enorme fan van Messi is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ronaldo vs Messi

Ondanks dat Cristiano Ronaldo niet langer uitkomt voor een Europese topclub, komt hij Messi hoogstwaarschijnlijk op 19 januari weer tegen op het veld. Dan speelt Paris Saint-Germain namelijk een oefenwedstrijd tegen een gecombineerd elftal bestaande uit spelers van Al-Hilal en Al-Nassr. Naar verluidt maakt Ronaldo gedurende dat duel zijn debuut voor zijn nieuwe club.

500 Miljoen euro

Niet lang na zijn vertrek bij Manchester United deden de geruchten de ronde dat Cristiano Ronaldo bij de Saoedische club Al-Nassr zou tekenen voor een recordbedrag in de voetbalwereld. Afgelopen vrijdag maakte de club het nieuws officieel bekend en plaatste een foto van Ronaldo die poseert met het shirt met zijn vertrouwde rugnummer 7. Met het contract is zo'n 500 miljoen euro gemoeid. De Portugese sterspeler krijgt 100 miljoen euro vooraf en verdient daarnaast nog 200 miljoen euro per jaar bij de club. Daarmee wordt Ronaldo de best betaalde sporter ter wereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie